Retourneren / Ruilen

Bij JHypes streven we naar volledige klanttevredenheid en willen we ervoor zorgen dat elke klant tevreden is met hun aankoop. Als u niet tevreden bent met het product dat u hebt ontvangen, bieden wij u graag de mogelijkheid om het artikel te retourneren of te ruilen. Hieronder vindt u ons retourbeleid:

Retourtermijn 

U kunt de schoenen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Na verstrijken van deze termijn kunnen wij helaas geen retouraanvraag meer in behandeling nemen.

Retourkosten

De retourkosten zijn voor rekening van de klant. U kunt er zelf voor kiezen om de retourzending te verzenden via een verzendmethode naar keuze.

Retourproces

Indien u uw product wilt retourneren, vragen wij u om contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website of via Instagram DM. Vermeld hierbij uw ordernummer en de reden van retour. Wij zullen vervolgens instructies geven voor het retourneren van het artikel.

Voorwaarden voor retour 

  • De schoenen moeten ongedragen zijn. Wij accepteren geen retourzendingen van gedragen schoenen.
  • De schoenendoos dient in goede conditie te zijn. Gebruik geen tape, stickers of schrijf niet op de schoenendoos tijdens het retourproces.
  • Alle bijbehorende accessoires dienen te worden geretourneerd, inclusief eventuele extra veters, beschermhoezen, enz.

Verpakking

Om ervoor te zorgen dat de geretourneerde artikelen tijdens het transport niet beschadigd raken, vragen wij u de sneakers dubbel verpakt te verzenden. Plaats de originele schoenendoos in een extra doos om beschadigingen te voorkomen.

Verwerkingstijd

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, zullen wij deze binnen 5 werkdagen verwerken. U ontvangt een bevestiging per e-mail of DM zodra de retour/ruiling is verwerkt. Het terugbetaalde bedrag zal worden teruggestort op de oorspronkelijke betalingsmethode.

Let op! Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren die niet voldoen aan de bovengenoemde voorwaarden. Indien een retourzending wordt geweigerd, wordt het artikel teruggestuurd naar de klant op hun kosten.

Annuleringsbeleid

Wij bij JHypes streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden bij het aanschaffen van exclusieve sneakers via onze webshop. In lijn met dit streven hebben wij een annuleringsbeleid opgesteld om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten. Hieronder vindt u ons annuleringsbeleid:

Klanten hebben het recht om hun bestelling kosteloos te annuleren binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling, op voorwaarde dat de sneakers nog niet zijn verzonden. Annulering kan eenvoudig worden aangevraagd via e-mail of Instagram DM. Het is belangrijk om de bestelgegevens duidelijk te vermelden bij het aanvragen van annulering. Na de 24-uursperiode zijn wij genoodzaakt verzend- en betaalkosten in rekening te brengen of als de schoenen reeds zijn verzonden.

Indien klanten ervoor kiezen om hun bestelling te annuleren na het verstrijken van de 24-uursperiode, zullen er verzend- en betaalkosten in rekening worden gebracht. Dit komt doordat wij al kosten hebben gemaakt voor het verwerken en verzenden van de bestelling.

Voor pakketten die bij levering worden geweigerd, hanteren wij een vergoeding van €15. Dit omvat de kosten die wij maken voor het retourneren en verwerken van de geweigerde bestelling.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en doen ons best om eventuele problemen op te lossen.